Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Accesibilidad
Ir arriba

Arriba

El Dr. Jordi Monés imparte en Barcelona una ponencia en el Curso Diagnóstico y tratamiento de las afecciones de la mácula

12/02/2014 · Noticia
DMAE EX

El proper divendres 14 de febrer, s'imparteix, a Barcelona, el curs "Diagnòstic i tractament de les afeccions de la màcula" on experts nacionals explicaran les novetats sobre les diferents patologies que afecten la màcula, com la DMAE o l'edema macular.

 

El Dr. Jordi Monés, Director i Oftalmòleg Especialista en malalties de la màcula, retina i vitri de l'Institut de la Màcula, oferirà una ponència sobre "Línies de recerca en la DMAE atròfica".

 

Durant la seva intervenció, el Dr. Monés exposarà els aspectes i dades més rellevants sobre la investigació que l'Institut porta a terme per tractar la Degeneració Macular Associada a l'Edat (DMAE) de tipus atròfica o seca, que actualment no té cura.

 

D’altres professionals que participaran en la jornada són: la Dra. Sonia Viver amb "Pautes de tractament de la DMAE exsudativa", el Dr. Maximino Abraldes i el Professor Francisco Gomez-Ulla amb "Edema macular secundari a oclusions venoses: protocols de tractament "o la Dra. Anna Boixadera amb "Tractament de la membrana epirretiniana", entre d’altres.

 

El curs, que s'impartirà a l'Auditòrium-II de l'Institut Universitari Barraquer, serveix com a presentació del Màster Anual de retina del centre.

 

DMAE exudativa o húmedaOclusiones venosasMembrana epirretiniana macularDMAE seca o atrófica
Última modificación: 10 Enero, 2023 - 11:23


Open chat